Werkwijze

Het team van FocusOn gaat altijd professioneel te werk. Of het nu gaat om een trouwfilm, promotiefilm of bedrijfsfilm, wij leveren altijd het beste resultaat. Onze videograaf zal een mooie film voor je schieten die voldoet aan al jouw wensen. Wij werken volgens een stappenplan zodat geen enkel detail ontbreekt. Hoogwaardige service staat hoog in het vaandel bij FocusOn!

1. BRAINSTORM

Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst samen brainstormen.

Jij kunt al je wensen aan ons doorgeven en wij zorgen voor de rest. We creëren samen een mooi concept die de basis zal vormen voor de video.

2. Filmen

Vervolgens kunnen we beginnen met filmen.

Onze videograaf is in het bezit van de modernste apparatuur en gebruikt de beste filmtechnieken. Jij zult niet eens merken dat wij aanwezig zijn!

3. Montage

Nadat alle beelden zijn opgenomen, kunnen we beginnen met de montage. Wij zijn in het bezit van diverse software om de beelden nog scherper te krijgen en een mooie aaneengesloten video te creëren.

4. Video Live

Het eindproduct is een video van topkwaliteit waarin al jouw wensen verwerkt zijn. De beelden van de video zullen lang op het netvlies van de kijkers gebrand staan dankzij onze passie voor het werk!

Most recent work